En av regionens ledande samarbetspartner

Halmstads Delivery är en av regionens ledande samarbetspartner av behovsanpassade transporter

 

Våra kunder
– Det viktigaste för oss

Vi samarbetar med flera olika distributörer och lokala aktörer. Vi ser till att våra kunder får en lösning i vår distributionskedja med miljö i fokus. Vi löser våra kunders behov och man kan känna sig trygg och luta sig tillbaka då man valt oss som samarbetspartner.
ref-gyback
logo-gyback
“En viktig del i vår affärsidé och en stor bidragande orsak till vår framgång är korta och säkra leveranstider. Det är därför viktigt att samarbeta med ett företag som Delivery, de tar varje sändning på allvar och förstår vikten av att allt levereras i tid. Delivery får oss att känna oss som en mycket viktig kund.”
– Anders Gybäck, Gybäck Flexografi AB

 

Vi är stolta över ett vara en del av Halmstads samordnade varudistribution

logo-gasell2007

Di Gasell 2007

Dagens industri utser de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. 2007 blev vi utsedda till ett av Sveriges Gasellföretag. Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. En gasell bidrar till att skapa nya jobb i Sverige. Vissa kriterier ska vara ställda för att bli Gasell vilka vi uppnådde.

 

Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv

 

logo-emc

Medlem i EMC

Halmstads Delivery är medlemmar i EMC Varberg. EMC, Energi- och MiljöCentrum, är en förening som har funnits sedan år 2007 och jobbar bland annat för att bygga kunskap och driva projekt med energifokus tillsammans med näringslivet och andra regionala aktörer. Energi- och MiljöCentrum är ett unikt näringslivsinitiativ där ett antal företag har gått ihop för att lyfta fram klimatfrågorna på agendan inom näringslivet. Det är en icke-offentligt knuten, ideell förening som är politiskt obunden.

Under 2013 startades en Miljögrupp upp i Halmstad tillsammans med EMC och flera företag, varav Halmstad Delivery är ett av dessa.