En av regionens ledande samarbetspartner

Halmstad Delivery är en av regionens ledande samarbetspartner av behovsanpassade transporter

Våra kunder
– Det viktigaste för oss

Vi samarbetar med flera olika distributörer och lokala aktörer. Vi ser till att våra kunder får en lösning i vår distributionskedja med miljö i fokus. Vi löser våra kunders behov och man kan känna sig trygg och luta sig tillbaka då man valt oss som samarbetspartner.
ref-gyback
logo-gyback
“En viktig del i vår affärsidé och en stor bidragande orsak till vår framgång är korta och säkra leveranstider. Det är därför viktigt att samarbeta med ett företag som Delivery, de tar varje sändning på allvar och förstår vikten av att allt levereras i tid. Delivery får oss att känna oss som en mycket viktig kund.”
– Anders Gybäck, Gybäck Flexografi AB

 
Vi är stolta över att vara en del av Halmstads samordnade varutransporter.
Läs mer om vad vårt samarbete innebär här.
logo-gasell2007

Di Gasell 2007

Dagens industri utser de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. 2007 blev vi utsedda till ett av Sveriges Gasellföretag. Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. En gasell bidrar till att skapa nya jobb i Sverige. Vissa kriterier ska vara ställda för att bli Gasell vilka vi uppnådde.


 

Vi är med i Svenskt näringsliv team 16

Helena, Ekonomi och personalansvarig, är en av de personer som är med i Svenskt Näringslivs Team 16.

Team 16 är halländska företagare som fortsätter att utveckla de tankar och idéer som kom fram under vandringen tillsammans med politiker som Svenskt Näringsliv anordnade våren 2013. Företagarna har träffats hos varandra under hösten 2013 och tillsammans med politiker diskutera brännande näringspolitiska frågor som är avgörande för att skapa fler jobb, fler företag och bidra till att utveckla vårt land.

För oss är det viktigt att vara engagerade. Vi arbetar i en bransch som idag är utsatt för en mycket osund konkurrens.

Sverige tar matchen

Sverige tar matchen är ett initiativ, som ägs och drivs av Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer, för att öka förståelsen om konkurrenskraftiga företags betydelse för välfärden.

Halmstad Delivery är med och tar matchen i Sverige. Vi vill att alla ska veta att vårt företag inte bara bidrar till samhället genom de varor och tjänster vi levererar till våra kunder. Genom att svenska företag är konkurrenskraftiga skapas också jobb och resurser till vår gemensamma välfärd. Förra räkenskapsåret bidrog vi till 5 500 000:- till vår trygghet och välfärd. Det är något vi är stolt över!

logo-emc

Medlem i EMC

Halmstad Delivery är medlemmar i EMC Varberg. EMC, Energi- och MiljöCentrum, är en förening som har funnits sedan år 2007 och jobbar bland annat för att bygga kunskap och driva projekt med energifokus tillsammans med näringslivet och andra regionala aktörer. Energi- och MiljöCentrum är ett unikt näringslivsinitiativ där ett antal företag har gått ihop för att lyfta fram klimatfrågorna på agendan inom näringslivet. Det är en icke-offentligt knuten, ideell förening som är politiskt obunden.

Under 2013 startades en Miljögrupp upp i Halmstad tillsammans med EMC och flera företag, varav Halmstad Delivery är ett av dessa. Miljögruppens mål är att öka miljömedvetenheten hos företagare i Halmstad. Under våren 2014 hölls tre olika aktiviteter med focus på miljö. Till dessa aktiviteter bjöds lokala företagare in för att medverka. Det blev en bra uppslutning och arbetet fortsätter under våren med flera aktiviteter.